Manažerka prodejny Barbora

Den s manažerkou prodejny

Přečtěte si o tom, jak vypadá pracovní den Barbory - manažerky prodejny v Kroměříži.

Můj den jako manažerky prodejny začíná kontrolou prodejní plochy, je potřeba, aby byla prodejna připravená pro naše zákazníky. Zaznamenávám si případné nedostatky a kolegům určuji úlohy potřebné k jejich odstranění. Dobrá příprava a precizní plánování jsou neoddělitelnou součástí mé práce.

Objednávka zboží na nadcházející kampaň, plánování směn, vyhodnocování výsledků nebo krátká ranní porada - to vše jsou každodenní rutiny, které dělám hned zrána. Pojďme ale zpět na prodejnu, tam je ruch a živější prostředí.
 

Pro naše zákazníky chceme být neustále atraktivní.

Dvakrát ročně proto měníme vzhled prodejny a připravujeme ji na nadcházející sezónu. Na začátku jara pracujeme na přípravě zahradní sezóny. Je to skvělá týmová práce. Po produktovém školení a inspirativním workshopu se pouštíme do práce, montujeme nábytek, přestavujeme, ladíme výstavky. Ohromně mě baví sledovat, jak se nám prodejna mění pod rukama a jak se regály plní krásnými novými výrobky.
 

Součástí mého dne je i práce na skladě. Mám ráda tuto činnost, pomáhám při příjmu zboží nebo při výdeji zakoupeného výrobku zákazníkům. Na fotce právě připravuji matrace.
 

To, co mě na této práci baví nejvíc a těší mě a naplňuje i po těch letech, je prodej a komunikace se zákazníkem. Jako manažerka prodejny jsem hrdá na to, když od nás odchází spokojený zákazník s nákupem a se slovy, že k nám zase brzy zavítá.

Během pandemie a období zavřených prodejen jsme se ze všech sil snažili udržet tyto dobré vztahy. Zjistili jsme, že poskytovat dobrý zákaznický servis se dá i prostřednictvím telefonu při zpracovávání online rezervací. S mnohými zákazníky se už známe, o to milejší je vidět úsměv, s kterým se k nám vracejí.

Práce manažera prodejny je velmi různorodá, každý den je jiný, přináší něco nového a já se těším na každou výzvu.


Jako manažerka prodejny vedu tým 6 lidí. S kolegy se mi skvěle spolupracuje, jsme výborně sehraný tým. Vedu je k samostatnosti v práci a vím, že se na ně můžeme spolehnout. Rozumíme si a scházíme se i mimo práci a sdílíme své zážitky.
 

Všechen volný čas trávím se svými psy, Badem a Jessie. Chodíme na procházky, na výlety do přírody nebo odpočíváme na zahradě.

Chcete se stát jedním z našich 3000 manažerů prodejen? Udělejte si test a zjistěte, jestli na to máte.