Černá herní židle s LED světlem

Posuňte hraní na další level s herní židlí s LED osvětlením

Černá herní židle RANUM je snem každého hráče. Rozjasní váš herní koutek s masivní LED diodou zapnutou na maximální jas. Židle RANUM je nabitá světelnými efekty. Je však vytvořená i pro hráče, kteří vyžadují kvalitu celého herního vybavení.

Rozsviťte s herní židlí RANUM

RANUM snadno zapadne do vašeho herního koutku. Křeslo má osvětlení s širokým spektrem, které můžete lehce ovládat pomocí dálkového ovladače. 

Black gaming chair with LED light from three angles


Nastavte si židli podle svých představ a vytvářejte i skvělé efekty pomocí různých vzorů. Můžete také ovládat rychlost a jas veškerých efektů a barev. A pokud jste s hraním skončili, jednoduše světla vypněte pomocí ovladače.

Jednoduché napájení a extra úložný prostor

Herní židle RANUM potřebuje energii. Židli můžete snadno připojit pomocí dodaného kabelu USB-A (s délkou 1,3m) k čemukoli, co má USB výstup. Můžete ji připojit k počítači nebo síťovému adaptéru - to už je na vás. Doporučujeme použít powerbanku (není součástí) a umístit jí do vestavěného úložného prostoru pod sedadlem. Prostor na powerbanku je s rozměry H18 x Š10 x V3 cm dostatečně velký. 

Židle má také šikovný úložný prostor v podobě kapsy na pravé straně sedadla, do kterého můžete umístit ovladač.

Měkké čalouněné područky pro maximální pohodlí

Statickým područkám chybějí klíčové komponenty, pokud jde o ergonomickou úlevu. Proto je herní židle RANUM vybavená nastavitelnými pohyblivými loketními opěrkami, které je možné nastavit dopředu, dozadu, nahoru i dolu. Mají také měkké vrchní čalounění pro extra pohodlí.
 

Objevit více

Jak si zařídit garsonku

Jak si zařídit garsonku

Mini proměna domácí kanceláře za málo peněz

Mini proměna domácí kanceláře za málo peněz

Podzimní úklid pracovny a chodby

Podzimní úklid pracovny a chodby

Jak si vybrat herní stůl a židli

Jak si vybrat herní stůl a židli