Jak ustlat návštěvě

Jak ustlat návštěvě

I vy doma ještě skladujete obrovské peřiny po babičce, pod kterými už dávno nespíte, ale vždyť co kdyby přišla návštěva? Přikrývka, polštář či postel navíc se vždy hodí. Dcera si pozvala na návštěvu kamarádku, syn odchází na internát, vnoučata přišla na prázdniny nebo za vámi přicestovala rodina? Podobných situací je mnoho a všichni chceme, aby se hosté cítili pohodlně, ale kam je uložit a jak jim ustlat?

Pro každého hosta je základem voňavé povlečení a pocit čistoty, který je jednoduše nenahraditelný. První dojem dělá hodně. Splníte-li tuto podmínku, úspěch je zaručen a návštěva se bude cítit příjemně. A co praktická řešení?

Přikrývky 2 v 1

Dvojité přikrývky jsou ideálním řešením. Pomocí knoflíků je jednoduše připnete k sobě, nebo je rozepnete a rázem jsou z jedné přikrývky dvě a ze dvou přikrývek čtyři. Například Brattfjell, Glittertind či Micro Exclusive. K tomu ještě pohodlný polštář a je to. Malý zázrak? Ani ne. Pouze šikovné řešení, které vám ušetří spoustu místa, a vy budete připraveni na jakoukoliv návštěvu.

Nemáte pokoj pro hosty?

Nevadí. Dobrých lidí se všude vejde, a pokud nemáte v bytě místa na rozdávání, nikdo vám to nebude mít za zlé. Návštěvu můžete uložit na rozkládací pohovku, skládací postel, skládací matraci nebo nafukovací matraci.

2 tipy na závěr

1) Nechcete se vzdát svého dědictví? Vyzkoušejte speciální vakuové pytle, ze kterých jednoduše vysajete vzduch, a tak změníte objem těžko skladovatelných přikrývek a polštářů.

2) Letní noci bývají pořádně teplé a snadno se může stát, že se vy nebo vaše děti ráno probudíte zpocení. Co takhle rozepnout přikrývku pro návštěvy a použít ji jako letní přikrývku?

Objevit více

Se závěsy se snadno vypořádáte s hlukem, horkem i zimou

Se závěsy se snadno vypořádáte s hlukem, horkem i zimou

Mini proměna ložnice za málo peněz

Mini proměna ložnice za málo peněz

Vzorované novinky

Vzorované novinky

V záři reflektorů: povlečení NELL

V záři reflektorů: povlečení NELL