Letní přikrývka

Letní přikrývka

Určitě jste v naší nabídce zaznamenali speciální kategorii letních přikrývek. Někteří z nás je doma mají, někteří stále váhají, jestli je potřebují, co je na nich jiné a jak by mohly přispět k lepšímu spánku.

Opravdu potřebuji letní přikrývku?

Možná si říkáte, že vy jste doma nikdy žádnou letní, takovou tu tenkou přikrývku, neměli. Ale stačí, aby v létě udeřila vedra a v hlavě vám začne vrtat, jestli ty letní přikrývky přeci jen nemají něco do sebe. Někdy v červenci se probudíte s pocitem, že vás unesli do tropů a bude rozhodnuto. Letní přikrývka a tečka.

Co to vlastně je letní přikrývka?

Jednoduše řečeno, letní přikrývka je tenká přikrývka, která je lehčí než běžné přikrývky, ale silnější než prostěradlo. Což znamená, že jejím účelem je přikrýt a jemně zahřát, respektive udržet tělesnou teplotu, ale zbytečně nehřát.

Věděli jste, že vaše přikrývka má své dvojče mezi letními přikrývkami? Letní přikrývky mají na rozdíl od klasických přikrývek nižší hmotnost, jsou lehčí a vzdušnější. Přikrývky Galdeberget, Living Medical a Micro Lux u nás najdete v zimním i letním provedení. Přečtěte si, proč je vhodné střídat letní a zimní přikrývku – klikněte zde.

Zaručí mi letní přikrývka lepší spánek?

Letní přikrývka vás přikryje, díky čemuž budete mít příjemný pocit bezpečí, který ke spánku přirozeně potřebujeme. Zároveň se však v noci nebudete přehřívat a budit se z důvodu nepříjemného pocitu tepla. Rozdíl uvidíte i u dětí, které se nebudou celou noc přehazovat a budit se s mokrými vlasy.

Z čeho si můžu vybrat?

Vybrat si můžete z přikrývek s umělou či přírodní náplní. V prodejnách na vás čekají i letní přikrývky v pastelových barvách, které jsou hitem této sezóny. Pokud hledáte přikrývku s antialergickou úpravou nebo s přidáním aloe vera, jste na správném místě.

Objevit více

Zátěžová přikrývka vám pomůže zlepšit spánek

Zátěžová přikrývka vám pomůže zlepšit spánek

Jak zvolit správnou velikost povlečení?

Jak zvolit správnou velikost povlečení?

Péče a údržba přikrývek a polštářů

Péče a údržba přikrývek a polštářů

Průvodce přikrývkami

Průvodce přikrývkami