Multifunkční sedací souprava TANE

V záři reflektorů: multifunkční sedací sestava TANE

Hledáte na léto perfektní zahradní nábytek? S JYSKovým novým multifunkčním zahradním setem dostanete tři kusy nábytku v jednom.

Kompaktní design dělá z TANE úsporný venkovní nábytek. Umístěte nastavitelný stůl pod pohovku a vytvořte tak pohodlné lehátko kombinací pohovky a dvou taburetů. Když sestavu nepoužíváte, složte ji dohromady. Tímto způsobem zabere minimum místa. Balkonový nábytek, který šetří místo.

S multifunkční zahradní soupravou TANE dostanete tři typy zahradního nábytku v jednom setu. Tímto způsobem můžete měnit vaše venkovní prostory k jakékoliv příležitosti.

Přijdou k vám přátelé na drink a grilování?

Použijte dva taburety jako extra místo pro sezení a nastavte stůl do pohodlné výšky, abyste u něj mohli jíst. Nastavitelné nohy u stolu dovolují užít stůl i pro servírování.


Užijte si teplou letní noc se skvělým jídlem a chlazenými nápoji na pohovce a pohodlných polstrech.

Pořádáte zahradní slavnost?

Zkombinujte TANE se čtyřmi dalšími židlemi, a vytvořte tak další místa na sezení. Dejte stůl do nízké pozice a vytvořte moderní a živou atmosféru.

 Lounge set

Každý si bude svůj drink pravděpodobně držet v ruce, takže stůl můžete využít na výtečné pochutiny a nějakou dekoraci v podobě malých lucerniček a dekoračních květin.


Pohodový den na sluníčku?

Proměňte TANE v luxusní sluneční lehátko. Stačí pomocí taburetků prodloužit sedačku. Kvalitní polstry z odolné polyesterové látky zajistí pohodlí pro relax

Lounge set and sunbed in one

Za chladnějšího počasí použijte pléd a můžete si zdřímnout na čerstvém vzduchu.

Ideální nábytek na balkón

Díky multifunkčnímu designu je sedací souprava TANE skvělá, když chcete ušetřit místo. Skvěle se hodí na balkóny či malé terásky, kde díky ní můžete mít 3 různé druhy nábytku a přítom mít stále jen jeden kus nábytku. Proměňujte jak se vám zalíbí a využijte váš malý prostor naplno.

Compact lounge set

Zahradní sestavu TANE můžete složit, takže se bude snadno skladovat a zabere minimum místa. Přikryjte jej voděodolnou plachtou a můžete sestavu ponechat na terase klidně i celé léto.

Zahradní sestava TANE je skvělým zahradním nábytkem pro toto léto. Najdete jí od února na e-shopu i v prodejnách.

Objevit více

Průvodce: Vyberte si ten pravý zahradní slunečník pro vás

Průvodce: Vyberte si ten pravý zahradní slunečník pro vás

Průvodce: Vyberte si ten pravý úložný box

Průvodce: Vyberte si ten pravý úložný box

Průvodce: Výběr ideálního zahradního stolu

Průvodce: Výběr ideálního zahradního stolu

Průvodce: modulární zahradní souprava

Průvodce: modulární zahradní souprava