Voděodolné pohovky v pískové a šedé barvě

Průvodce rychleschnoucím venkovním nábytkem a nábytkem do každého počasí

Máte málo času nebo úložného prostoru? Proč si neulehčit práci a nepořídit si zahradní nábytek odolný proti nepřízni počasí, který nebude vyžadovat uklízení polštářů v případě dešťových přeháněk.

Existují dva typy zahradního nábytku s vodoodpudivými vlastnostmi: Rychleschnoucí nábytek a venkovní nábytek vhodný do každého počasí. 

Venkovní pohovka z materiálu do každého počasí
Zahradní pohovka VEDBY 5místná do každého počasí béžová
20000 Kč/ks
29999 Kč /ks
Sleva 33%
Pouze online
Černá rychleschnoucí lounge souprava s jednou pohovkou, 2 křesly a výškově nastavitelným stolem
Zahradní sestava SALTEN 5místná rychleschnoucí černá
25000 Kč/sada
36999 Kč /sada
Sleva 32%

Snadná údržba, velký komfort

Zahradní nábytek z JYSKu v kategorii rychleschnoucího nábytku lze ponechat na dešti kratší dobu a v závislosti na větru a venkovní teplotě uschne během několika hodin. To vám usnadní manipulaci a údržbu během venkovní sezóny.

Zahradní nábytek do každého počasí je ještě odolnější. Je navržen tak, aby vydržel různé výkyvy počasí a nemusel se skladovat uvnitř ani v zimě. Akrylová tkanina a pěna v zahradních pohovkách do každého počasí jsou vyrobeny tak, že voda jednoduše proteče, místo aby se vsákla. Polštáře vyschnou během několika hodin v závislosti na větru a venkovní teplotě.


Který typ je vhodný pro vaši terasu nebo balkon? Záleží na vašich preferencích, pokud jde o pohodlí, prostor, který máte k dispozici pro skladování, a prostředí, ve kterém žijete. V tomto průvodci se dozvíte další informace o výhodách jednotlivých typů zahradního nábytku.

Jak často a jak moc prší? 

Prší u vás hodně, nebo jsou dešťové přeháňky krátké, ale časté? Nebo prší jen zřídka, ale přesto chcete chránit své zahradní polštáře před padající rosou?

V případě, že u vás prší  často a vy chcete mít možnost používat venkovní nábytek hned jak déšť ustane, je pravděpodobně správnou volbou zahradní nábytek do každého počasí. Potah je vodoodpudivý a rychle schne. Potah i vnitřek pohovky jsou navíc odolné proti vzniku plísní a houbám. 

Naše řada lounge zahradního nábytku UHRE je ideální pro odpočinek na slunci a nevyžaduje žádnou údržbu bez ohledu na počasí - ať svítí slunce nebo prší, tento nábytek může zůstat venku.

Pokud se u vás vyskytují jen krátké dešťové přeháňky a zahradní polštáře si raději berete dovnitř, abyste je ochránili, je pro vás dostačující zahradní nábytek z kategorie rychleschnoucího nábytku. Rychleschnoucí zahradní nábytek, jehož polštáře jsou tvořeny speciální tkaninou s gumovou membránou, která zabraňuje pronikání vody dovnitř, je odolný vůči dešti.

Dostupný úložný prostor

Máte k dispozici box na polštáře, úložný prostor nebo půdu, kam můžete zahradní polštáře snadno uložit? Pak by pro vás mohl být vhodný rychleschnoucí zahradní nábytek. Poradí si s padající rosou a kratšími dešťovými přeháňkami, pro prodloužení jeho životnosti je ale důležité ho v zimních měsích uložit. Rychleschnoucí sedací souprava DYVIG z proutí v přírodní barvě a bílími polštáři dodá vaší terase elegantní vzhled na dlouhá léta.

Rychleschnoucí lounge souprava z přírodního proutí a s bílými polštáři
Zahradní sestava DYVIG 5 os. bílá
23500 Kč/sada
29999 Kč /sada
Sleva 22%
Pouze online

Pokud naopak máte problém najít místo pro uložení zahradních polštářů, je ideální zahradní nábytek do každého počasí. Nevyžaduje totiž žádnou údržbu bez ohledu na počasí, můžete je nechat venku po celý rok.

Mějte však na paměti, že uložení zahradního nábytku odolného proti povětrnostním vlivům v zimě uvnitř prodlouží jeho životnost. Můžete jej snadno vyčistit vodou, mýdlem a jemným kartáčem. Tkanina odolná proti povětrnostním vlivům je take mimo jiné odolná proti blátu, zmrzlině či vínu, takže se při jejím využívání mohou všichni odvázat a užívat si léto naplno.

Pohovka do každého počasí v béžové barvě a stolek na balkoně

Látka odolná proti povětrnostním vlivům je chráněna take proti UV záření, což znamená, že naše pohovka VEDBY i řada zahradního nábytku UHRE si dlouho zachovávají barvu.

Rádi byste využili svůj venkovní prostor, ale brání vám v tom počasí? 

Je příjemně teplo, ale na obloze je několik mraků, které naznačují, že se blíží dešťová přeháňka. Pokud se vám při pomyšlení na stěhování polštářů zahradního nábytku sem a tam chce zůstat doma, je pro vás určena rychleschnoucí lounge souprava nebo lounge pohovka do každého počasí. Krátká dešťová přeháňka by vám neměla zabránit v tom, abyste si léto na terase nebo balkoně užili naplno.

Zahradní lounge souprava poskytuje dostatek místa pro všechny. Rychleschnoucí lounge souprava VONGE pro 5 osob se skládá z pohodlné lounge pohovky, dvou lounge křesel a lounge stolku.

: Zahradní lounge set v tmavě šedé barvě a lehátko z rychleschnoucího materiálu
Zahradní sestava VONGE 5 osob rychleschnoucí
22500 Kč/sada
39999 Kč /sada
Sleva 44%
Pouze online

Stylový set zahradního nábytku VONGE zahrnuje také lehátko z praktického rychleschnoucího materiálu. Díky silnému polštáři a nastavitelnému opěradlu se na něm snadno uvelebíte.

Zahradní lehátko z rychleschnoucího materiálu
Lehátko VONGE Š75xD210 rychleschnoucí černá
8000 Kč/ks
10999 Kč /ks
Skvělá nabídka
Sleva 27%

Výhody rychleschnoucího zahradního nábytku a nábytku do každého počasí

Obě kategorie zahradního nábytku jsou ideální, pokud dáváte přednost odpočinku, hraní s dětmi nebo povídání s přáteli a rodinou před přemisťováním polštářů. Rychleschnoucí je skvělou volbou, pokud se u vás vyskytují kratší dešťové přeháňky a máte prostor pro uložení polštářů v blízkosti. Nábytek do každého počasí je určeny pro všechny, kteří upřednostňují pohodlí a trvanlivost.

Výhody zahradního nábytku do každého počasí: 

Výhody rychleschnoucího zahradního nábytku:

  • Můžete je během přeháněk nechat venku
  • Rychle uschnou
  • Silné polštáře, které poskytují velké pohodlí.
  • Méně času stráveného přesouváním polštářů dovnitř a ven
  • Více času na zábavu a zmrzlinu
  • Můžete ho nechat venku celoročně
  • Můžete ho využít i krátkou dobu po tom, co přestalo pršet
  • Šetří čas. Obal je odolný proti nečistotám a snadno se čistí.
  • Vydrží mnoho let. Potah je odolný proti UV záření - barva tak nevybledne.
  • Více času na zábavu a odpočinek.

 

Doplňte zahradní nábytek květináči, lucernami, polštáři a přehozy a vytvořte si dokonalé místo pro odpočinek na letním slunci. 

Objevit více

Značka FSC® zaručuje, že použité dřevo pochází z udržitelného, šetrného a legálního zdroje

Značka FSC® zaručuje, že použité dřevo pochází z udržitelného, šetrného a legálního zdroje

Jak zútulnit balkón

Jak zútulnit balkón

Průvodce: Jak vybrat tu pravou zahradní židli nebo křeslo

Průvodce: Jak vybrat tu pravou zahradní židli nebo křeslo

Jak si vybrat správnou zahradní sedací soupravu

Jak si vybrat správnou zahradní sedací soupravu