Nové polštáře WELLPUR

Cestování s ortopedickými polštáři WELLPUR

JYSK aktualizoval ergonomickou sérii polštářů WELLPUR. V nabídce je několik nových kousků s vylepšeným designem, takže si každý najde pohodlný polštář s moderním vzhledem.

Tyto ergonomické polštáře jsou ideální pro lidi, kteří hledají spojení pohodlí a zdraví. Mnozí z nás kladou zdraví na první místo - proto je série WELLPUR tou správnou volbou.

Nejlepší cestovní polštář, který vám pomůže spát

Při dlouhých cestách autem či letadlem je lehké skončit v nepohodlné poloze. Ortopedický polštář WELLPUR vám ale poskytne pohodlí, při kterém si snadněji najdete tu správnou polohu na spánek a do cílové stanice dorazíte svěží. Tlaky odlehčující paměťová pěna se přesně přizpůsobuje křivkám těla a snižuje tlak v oblasti svalů a kloubů.

Přečtěte si, jak se připravit na let.


Rozšířili jsme sérii polštářů WELLPUR o nové tvary a barvy potahů. Cestovní polštáře používáme většinou bez povlaků, proto máme v sortimentě polštáře v šedé barvě. Díky tomu budou polštáře vypadat čistě delší dobu, na rozdíl od tradičního bílého potahu.

Matrace i polštáře ze série WELLPUR mají světově uznávaný zdravotní certifikát pro textil Standard 100 od OEKO-TEX®.

Od uvedení na trh v roce 2003, série WELLPUR, která se prodává výhradně v JYSKu, zvýšila pohodlí díky tlakům odlehčující paměťové pěně, která se přizpůsobuje křivkám těla a snižuje tak tlak v oblasti svalů a kloubů.
 

Objevit více

Výbava k vodě: Nejlepší plážové osušky a deky na piknik

Výbava k vodě: Nejlepší plážové osušky a deky na piknik

Unavení po dovolené? Vraťte se ke spánkové rutině

Unavení po dovolené? Vraťte se ke spánkové rutině

Tipy, jak se vyhnout pásmové nemoci

Tipy, jak se vyhnout pásmové nemoci

Doplňky na pláž

Doplňky na pláž