Dobře zorganizovaný pracovný stůl se židlí, lampou, nástěnkou a úložným prostorem.

5 jednoduchých tipů, jak udržet pořádek

Nechcete marnit čas hledáním seznamu vašich úkolů, děrovačky nebo nabíječky telefonu? Tajemství úspěchu je správná organizace! Není to až tak složité, jako se může na první pohled zdát. Každá věc, kterou vlastníte, by měla mít svůj domov – místo, kam patří a kde ji vždy najdete a kam ji po každém použití vrátite.

Máme pro vás 5 tipů, které vám pomůžou při organizaci:


1. Uložte nabíječky na jedno místo

Není nic otravnějšího, pro někoho i stresujícího, když nemůžete najít nabíječku a váš telefon je skoro vybitý. Ukládejte své nabíječky na jedno místo - nejlépe poblíž elektrické zásuvky. Nejlepším řešením je úložný prostor s místem na zařízení, zatímco se bude baterie nabíjet.

 


2. Nezapomeňte na seznam úkolů

Pověste si poznámky na nástěnku, kde je dobře uvidíte. Když své nápady a myšlenky budete mít na očích, budete na ně pořád myslet a pravděpodobně je začnete realizovat. Bonusový tip: nejlepší nápady vás napadají těsně před spaním, po probuzení, nebo ve sprše? Mějte svůj poznámkový blok u postele či v koupelně, abyste si mohli vše zapsat dřív, než to zapomenete. 


3. Využijte každý centimeter

Pokud žijete v malém bytě, je dobré využít každý centimetr, abyste předešli nepořádku. Neotřelý nápad kreativního využítí vertikálního prostoru, je zavěšení ramínek na háčky. Můžete na ně pověsit umělé rostliny nebo časopisy.

 


4. Úložné místo na balící papír

Dlouhé a tenké role balicího papíru je obtížné skladovat prakticky. Jedním z řešení může být vysoký koš a skladovat je společně s plédy a dekoračními polštáři. Také je můžete zavěsit na zeď pomocí dvou smyček na každé straně role.


5. Úložný prostor, který šetří čas

Věci, které používáte současně, uschovávejte spolu. Například nůžky, tužky a lepidlo. Pak klíče a peněženka. A třetím příkladem může být hřeben, rtěnka, korektor a řasenka. Najděte praktický úložný prostor, nejlépe takový, který je průhledný. Nebudete pak muset otevírat krabice a následně je opět zavírat, když zjistíte, že v nich není to, co hledáte. Úložný box VICKLEBY na fotce je opravdu praktický a jednoduchý na přenos.


Přečtěte si tipy, jak na rozzáření prostoruvyzdobit domov v zimě.

Jaké jsou vaše tipy, jak mít zorganizovaný domov? Podělte se s námi v komentářích!

 

Objevit více

Jak si zařídit garsonku

Jak si zařídit garsonku

Nová kolekce Nordic Mood kombinuje výraznější a neutrální barvy

Nová kolekce Nordic Mood kombinuje výraznější a neutrální barvy

5 funkčních a estetických nápadů do chodby

5 funkčních a estetických nápadů do chodby

Šikovné tipy na úložný prostor do chodby

Šikovné tipy na úložný prostor do chodby