Série VANDSTED

V záři reflektorů: série VANDSTED

Bambus je velmi trendy materiál. Je dostupný, exotický a krásně se hodí do skandinávského stylu, který v JYSKu zbožňujeme.

Díky 4-hvězdičkové sérii nábytku VANDSTED dáte skandinávský dotyk každé místnosti u vás doma. V sérii najdete různé výrobky: praktickou lavici, dekorační žebřík, věšák na šaty, policový regál a novinku - elegantní noční stolek.

Jednotlivé kousky jsou vyrobené hlavně z bambusu, v některých případech je bambus kombinovaný s MDF. Těší nás, že všechny výrobky ze série získaly v hodnocení zákazníků v průměru 4 z 5 hvězdiček. Přečtěte si některá z hodnocení níže.
 

„Lavice je přesně taková, jakou jsem si jí představovala.”

Lavice VANDSTED má pohodlné sedadlo s odolným čalouněním. Na dolní poličce můžete mít odložené bačkory, deku nebo rozečtenou knížku. Závisí to na tom, kam lavici umístíte. Jedna ze zákaznic na JYSK.cz lavici popsala takto:

„Moc se mi líbí. Lavice je přesně taková, jakou jsem si jí představovala."

 

„velmi lehce se skládá”

Věšák na šaty VANDSTED nejen skvěle vypadá, ale je také praktický. Navíc se dá i jednoduše složit a schovat za dveře, když ho zrovna nepotřebujete. Jeden ze zákazníků na JYSK.cz si o věšáku myslí:

„Věšák vypadá pěkněé a velmi lehce se skládá. Doporučuji ho (je lepší než ten kovový). S online objednávkou a doručením nebyl problém."


„skvělý design a kvalita”

Regál VANDSTED je elegantní a lehký, takže ho snadno přesunete, kam potřebujete. Tři police poskytují dostatek prostoru na knihy, květiny, malé praktické krabičky i dekorace. Na JYSK.cz zákazník do hodnocení napsal: „skvělý design a kvalita". 


„jsem spokojená” 

Opřete ho o stěnu nebo napevno připevněte. Dekorační žebřík VANDSTED je trošku nezvyklý kousek nábytku, můžete na něj zavěsit květiny, ručníky, plédy a nebo menší košíky. Fantazii se meze nekladou. Zákaznice na JYSK.cz napsala:

„Snadno jsme ho sestavili a v ložnici vypadá moc hezky. Dáváme si na něj oblečení a deky. Jsem spokojená."


Noční stolek VANDSTED je novinka. Na JYSK.cz ho najdete od 26. července. Zatím ho proto nikdo nestihl ohodnotit. My ale věříme, že se mu bude dařit stejně dobře, jako ostatním výrobkům ze série VANDSTED.

 


Hodnocení pochází od zákazníků ze všech zemí skupiny JYSK NORDIC: Belgie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Finsko, Chorvatsko, Irsko, Maďarsko, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Rumunsko, Řecko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Švédsko, Ukrajina a Velká Británie.

Noční stolek se do průměrného hodnocení nepočítá, protože se jedná o novinku přidanou do sortimentu v červenci 2019.

Máte i vy doma nějaký výrobek ze série VANDSTED? Napište nám o něm do komentáře.

 

Objevit více

Jak si zařídit garsonku

Jak si zařídit garsonku

Nová kolekce Nordic Mood kombinuje výraznější a neutrální barvy

Nová kolekce Nordic Mood kombinuje výraznější a neutrální barvy

5 funkčních a estetických nápadů do chodby

5 funkčních a estetických nápadů do chodby

Šikovné tipy na úložný prostor do chodby

Šikovné tipy na úložný prostor do chodby