Pohovka, odkládací stolek a zrcadlo ve skandinávském designu

Nová kolekce Nordic Mood kombinuje výraznější a neutrální barvy

V nové kolekci Nordic Mood se zaměřujeme na kombinaci drobného barevného nábytku s neutrálními barvami, které dohromady vytvářejí zajímavou skandinávskou estetiku.

End tables, flower stand, wall cabinet and gold magazine holder displayed together.
Stojan na časopisy MAGSTRUP zlatá
250 Kč/ks
350 Kč /ks
Sleva 29%
Do vyprodání zásob
Pouze na prodejně


„U této kolekce Nordic Mood jsme se zaměřili na přidání barevných prvků do domu. Věřím, že se barvy v interiérovém designu prosazují stále více. Jsme odvážnější a nebojíme se vrhnout do nových věcí – a menší nábytek je ideálním a snadným způsobem, jak interiéru dodat trochu barvy. Zároveň ale pracujeme s neutrálními tóny, jako je bílá a béžová a s pár detaily v černé, abychom zachovali klidnou skandinávskou estetiku,“ říká Rikke Høst, nákupčí ve společnosti JYSK.

Nástěnná skříňka MALLING v nové barvě

Light blue wall cabinet and mirror with black frame

 
Letošní sezónu představujeme u našich zákazníků oblíbenou skříňku MALLING v nové lahodné modré barvě. Tato nástěnná skříňka je populární – a my chápeme proč. Uložit do ní můžete malé dekorace nebo suvenýry z cest. Sloužit může také ke skladování kosmetických produktů a šperků.

Trendy odkládací stolek ARCH

Odkládací stolek ARCH je velmi moderní. Jeho oblé tvary, viditelná struktura z dubu a sytá vínová barva z něj dělají poutavý kousek. Hodí se jak k jemným pastelovým, tak k zářivějším odstínům, takže ho snadno začleníte do svého interiéru.

Burgundy end table with round sculptural carvings

Drobný multifunkční nábytek

V této kolekci také představujeme menší nábytek, který je skvělý pro snadné oživení domácnosti. Kousky jsou multifunkční a lze je kombinovat s vaším stávajícím nábytkem pro nový vzhled.

Odkládací stolek HALBY je se svými kulatými tvary také velmi trendy. Neutrální barva umožňuje snadnou integraci do vašeho interiéru. Stolek můžete využít v několika místnostech, použijte ho vedle křesla nebo pohovky v obývacím pokoji nebo jako noční stolek v ložnici, neztratí se ani v chodbě.


Totéž platí pro stojan na květiny STAND IN. Položte na něj vázu s květinami, zelené rostliny nebo stolní lampu a rozjasněte tak tmavší kout.

Two flower stands in green and a gold magazine holder hanging on the wall
Stojan na časopisy MAGSTRUP zlatá
250 Kč/ks
350 Kč /ks
Sleva 29%
Do vyprodání zásob
Pouze na prodejně


Držák na časopisy MAGSTRUP ve zlaté barvě je krásným dekorativním úložným řešením. Použijte jej na časopisy v obývacím pokoji a ložnici nebo k vystavení vašich oblíbených kuchařek v kuchyni. MAGSTRUP je skvělý designový kousek, který hravým způsobem využívá prostor na stěně.

Stylový úložný prostor v kuchyni

Vylepšete svou kuchyni jedinečným drobným nábytkem. Vozík JUKKERUP je ideální pro stylové skladování v kuchyni. Uložit do něj můžete oleje, koření a bylinky, prostě vše, co potřebujete mít u vaření při ruce.

Keramické hrnky s řemeslným vzhledem teď letí a kombinací různých designů získáte jedinečné prostírání stolu. Naše nová nástěnná police TOLNE vám pak umožní vystavit vaše oblíbené hrnečky. Pohrajte si s barvami a vzory a dodejte své kuchyni barvu a osobitý vzhled.


Vozík JUKKERUP i polici TOLNE lze použít i v jiných místnostech. Vozík vypadá skvěle v obývacím pokoji jako moderní barový stolek nebo ho použijte jako pohyblivý odkládací stolek. Polička se zase skvěle hodí k vystavení dekorativních předmětů, parfémů nebo šperků.

Kolekce Nordic Mood je dostupná na JYSK.cz a na prodejnách od 26. července.

Objevit více

Přineste jaro do svého domova s novou kolekcí Nordic Mood

Přineste jaro do svého domova s novou kolekcí Nordic Mood

Dodejte svému jídelnímu stolu hřejivý nádech

Dodejte svému jídelnímu stolu hřejivý nádech

Nápady na vánoční dekorace na stůl

Nápady na vánoční dekorace na stůl

Vánoční skřítci přichází

Vánoční skřítci přichází