Kulaté zahradní stoly a zahradní židle

Výhody kulatých zahradních stolů

Někteří tvrdí, že konverzace snáze plyne u kulatého stolu. Platí to i v případě venkovních jídelních stolů. Živá konverzace je ale jen jednou z výhod kulatého zahradního stolu – více se dočtete v tomto příspěvku na blogu.

kulatý zahradní stůl pro malé prostory

Rozměr zahradního stolu by měl být v souladu s velikostí terasy nebo balkónu. Pokud nemáte mnoho místa, kulatý stůl je lepší volbou než stůl ve tvaru obdélníku. Jestli potřebujete stůl na terasu a už teď víte, že budete okolo něho často chodit, kulatý tvar je určitě lepší volbou. Stůl s jemnějšími okraji vám usnadní jeho obcházení. Společně s přáteli bude pro vás také snazší vést konverzaci.

Zahradní stůl TAGEHOLM s hliníkovým rámem a deskou z umělého dřeva má výšku 75 cm a průměr 120 cm. Součástí balení je ale také přídavná deska, díky které lze stůl zvětšit na průměr 170 cm.


Velikost stolu závisí i od toho, jak velkou rodinu máte nebo kolik hostů plánujete pozvat na posezení u vás na zahradě. Stůl RANGSTRUP je dostupný ve dvou rozměrech: s průměrem 110 cm a 130 cm. Výška je u obou stolů stejná, 74 cm. Dostupný je s vrchní deskou v přírodní nebo černé barvě a s černými nebo bílými hliníkovými nohami.

zahradní stoly s podstavcem

Zahradní stůl, který má centrální podstavec namísto nohou má také své výhody. Kromě moderního designu, který vás zaujme, se vám k němu budou snadněji rozmisťovat židle. Stůl FAGERNES s podstavcem a průměrem 110 cm a výškou 75 cm má rám z oceli a desku z vláknocementu.


Teď už víte vše, co potřebujete, abyste se připravili na teplé letní večery pod širým nebem.

Objevit více

Jak si vybrat tu pravou zahradní sestavu

Jak si vybrat tu pravou zahradní sestavu

Průvodce: Vyberte si ten pravý zahradní slunečník pro vás

Průvodce: Vyberte si ten pravý zahradní slunečník pro vás

Průvodce: Vyberte si ten pravý úložný box

Průvodce: Vyberte si ten pravý úložný box

Průvodce: Výběr ideálního zahradního stolu

Průvodce: Výběr ideálního zahradního stolu