Bavlněné ručníky a další koupelnové doplňky na lavici a koupelnový set ze šedého skla

Nová kolekce Nordic koupelna inspirovaná přírodou

Dvakrát do roka Laurence Muller, naše nadaná nákupčí pro kategorie ručníků, koupelnových předložek, sprchových závěsů a koupelnových doplňků, připravuje kolekci stylových výrobků pro vaši inspiraci. Kolekce se jmenuje Nordic koupelna a vy ji už teď můžete najít na našich prodejnách a na e-shopu.

"Krásné barvy ručníku SEGERSTA jsou základem nové kolekce," hovoří Laurence. "SEGERSTA je bavlněný ručník vyrobený z vysoce kvalitní barvené příze v Portugalsku. Pyšní se pruhy ze žluté, šedé a modré barvy. Celkový vzhled je klidný a stylový a jasně odkazuje na přírodu."


"Každý si jednou za čas potřebuje odpočinout a příroda je skvělým únikem. Je pro nás důležité chovat se zodpovědně a s respektem k přírodním zdrojům. Proto pomocí této kolekce chceme pomoci proměnit vaši koupelnu v oázu, kde o sebe můžete pečovat, nabít energii a zároveň se cítit dobře ohledně udržitelnosti. Kolekci charakterizuje bavlna a dřevo. Spolu s modrými a zelenými odstíny a zemitými tóny a organickými tvary jako jsou zaoblené rohy a třásně, není těžké vidět také vliv skandinávské krajiny," zmiňuje Laurence.

Bathroom set with soap dispenser, toothbrush holder and storage jar in grey glass by a sink in a bathroom


Koupelna inspirovaná zelenou udržitelností

Příroda hraje velkou roli v této kolekci a udržitelnost je potom středobodem. Ručníky SEGERSTA jsou vyrobené z 30 % z recyklované bavlny a ze 70 % z panenské bavlny. Předložka NOLVIK nese označení GRS a je vyrobená z 55 % z recyklovaného polyesteru a z 45 % z bavlny.

Novinku v sortimentu - vonný olej LINDOM - najdete s vůní vanilky nebo citrónové trávy. Zavázali jsme se, že od září 2021 budeme v našem sortimentu nabízet pouze vonné oleje vyrobené v Evropě - v tomto případě je vonný olej z Německa. Díky tomu, že výrobky nemusíme převážet na dlouhé vzdálenosti omezujeme naší uhlíkovou stopu.

Toiletry bag in dark blue and scented oil in front of a bathroom mirror


Nedávno jsme oznámili, že přestaneme používat plastové obaly na naše povlečení a prostěradla a týká se to také sprchových závěsů. Ty jsou nově zabaleny v dekorativním papírovém obalu z FSC®-certifikovaného papíru. Tato nová iniciativa šetří životní prostředí od 1 milionu plastových obalů a vy se tak můžete těšit ze sprchového závěsu ARVIKA, který je součástí této kolekce. Jednoduše volba, s kterou budete spokojení.

Toilet bin and toilet brush in front of a shower curtain in green colours


Podívejte se také na naší novou kolekci NORDIC MOOD.

Objevit více

V záři reflektorů: Ručníky

V záři reflektorů: Ručníky

Wellness ve vaší koupelně

Wellness ve vaší koupelně

Jak si zařídit garsonku

Jak si zařídit garsonku

Vneste do své koupelny letní atmosféru

Vneste do své koupelny letní atmosféru