Věšák v ložnici, mladá žena s krabicemi na stěhování a obývací pokoj s moderní rozkládací pohovkou

Jak si zařídit garsonku

Pořizujete si své první bydlení? Stěhování je vzrušujícím novým začátkem - zároveň je to ale velký krok. Na co byste neměli v zařizování nového bytu zapomenout a co vám pomůže zútulnit prostor? Podívejte se na náš seznam, který vám poradí v rozhodování.

Multifunkční nábytek do obývacího pokoje a jídelny

V malé garsonce musíte skloubit ložnici s obývacím pokojem. Je důležité, abyste mohli pohodlně spát, jíst i relaxovat. Multifunkční nábytek, jakým je rozkládací pohovka je obrovským pomocníkem v malých prostorech. Zamyslete se, jestli by konferenční stolek nemohl sloužit i jako noční stolek. Myslete i na praktičnost. V zavřených skříňkách můžete skladovat povlečení, knihy i prostírání bez toho, aniž byste pokazili celkový vzhled místnosti.

Nutně potřebné


Po tom, co jste si pořídili všechny nutnosti, můžete začít myslet na to, jak si byt zútulnit podle sebe. Svícny, zelené rostlinky, plédy a dekorační polštáře vám k útulnému pocitu pomůžou. Pomocí koberce nebo dělící stěny dokážete vytvořit v místnosti různé zóny. 

Mohlo by se vám líbit 

 

Ložnice v garsonce

V posteli strávíme přibližně jednu třetinu našeho života. Právě proto je důležité, aby byl zdravý spánek prioritou. Pokud už máte ložnici samostatně nebo je zároveň i obývacím pokojem s kuchyňským koutem, postarejte se o to, abyste měli dostatečné pohodlí. Pořiďte si polštář, který uspokojí vaše potřeby. Přečtěte si i naše tipy, jak si vybrat správnou přikrývku.

Nutně potřebné


Pokud vám na atmosféře v pokoji záleží trochu víc, porozhlédněte se po postelovém čele. Nejenže vypadá skvěle, ale při sezení v posteli poskytuje i extra komfort. Přehoz na postel pak zakryje vaše povlečení a postárá se o čistý vzhled místnosti.

Mohlo by se vám líbit 


Koupelnové nutnosti a doplňky

V koupelně potřebujete základní vybavení, díky kterému se budete moci osvěžit bez toho, aniž byste udělali nepořádek v celé koupelně. Doplňky do kouplny také můžete sladit do jednoho tónu.

Nutně potřebné


Koupelnová předložka poskytne komfort po tom, co vyjdete ze sprchy. Úložné boxy a koš se zase postarají o pořádek.

Mohlo by se vám líbit 

 

Věšák nebo skříň

Pokud chceme, aby nám oblečení vydželo určitou dobu, musíme se o něj dobře starat. Skříně s policemi a závěsnou tyčí jsou nejlepší řešením, ale pokud bojujete o každičký centimetr, dobře vám poslouží i komoda a věšák na šaty.

Nutně potřebné


Aby měla místnost šmrnc a působila útulně, obstarejte si dekorační krabice na všechny maličkosti, pěkný koš na prádlo či praktický vozík. V zajímavém květináči budou vaše rostlinky vypadat ještě lépe.

Mohlo by se vám líbit 


Máte tipy, jak zařídit garsonku? Dejte nám vědět v komentáři.

 

Objevit více

Přineste jaro do svého domova s novou kolekcí Nordic Mood

Přineste jaro do svého domova s novou kolekcí Nordic Mood

Dodejte svému jídelnímu stolu hřejivý nádech

Dodejte svému jídelnímu stolu hřejivý nádech

Nové dekorace, které doporučuje nákupčí v JYSKu

Nové dekorace, které doporučuje nákupčí v JYSKu

V záři reflektorů: Ručníky

V záři reflektorů: Ručníky