Různé příborníky v různých pokojích

Průvodce: Jak vybrat ten pravý příborník

V JYSKu nabízíme široký výběr příborníků. Příborník představuje stylový kousek, který doplní každý domov, nabízí úložné prostory navíc a zkrášlí každou místnost - ať už jídelnu, obývací pokoj, halu, nebo dokonce ložnici. V tomto článku najdete vše, co o příbornících potřebujete vědět. 

    1. Funkčnost a výhody příborníku 

    Hlavní výhodou příborníků je úložný prostor navíc. Díky několika zásuvkám, policím nebo skříňkám představuje ideální řešení pro uložení různých věcí, ať už nezbytností do jídelny, nebo knih, elektroniky a dalšího. 

    Kromě toho, že fungují jako praktický úložný prostor, dodávají příborníky do vašeho domova stylový prvek. Můžete na ně umístit různá aranžmá, zarámované obrázky nebo fotografie, dekorační misky, vázy nebo umělé rostliny - prostě cokoliv, co bude odrážet váš osobní styl. 

    2. Výběr toho pravého příborníku

    Příborníky se vyrábí v nejrůznějších stylech, rozměrech a provedeních. Od moderního a elegantního příborníku v černé či bílé až po rustikální dřevěné kousky. Vyberte takový, který svým designem zapadne do vašeho domova. Můžete zvolit příborník se zásuvkami pro elegantní a začištěný vzhled nebo takový, jehož police budou vidět a umožní různé věci vystavit.  

    3. Zásuvky versus dvířka

    Příborníky díky zásuvkám a/nebo dvířkům umožňují schovat veškeré drobné předměty, které se snadno hromadí a vytváří nepořádek. Díky tomu v případě potřeby snadno a rychle uklidíte. Také do nich můžete schovat věci, které byste rádi drželi v soukromí. Příborník využijete také do jídelny, do jeho zásuvek snadno uklidíte příbory nebo třeba prostírání a ubrusy, zároveň je budete mít vždy po ruce. 

    4. Příborník s policemi

    Příborníky s policemi nabízí otevřený prostor, díky kterému můžete vystavit dekorační předměty nebo sem ukládat například knihy. Díky tomu, že nemají zásuvky, mají lehčí a vzdušný vzhled. Skvěle se hodí do menších prostor nebo pokojů, které mají působit prostorně. 

    5. Všestrannost příborníků

    Nabízí se sice, aby se příborníky umístily do jídelny a abyste do nich uschovali vše potřebné pro stolování, klidně je ale můžete využít v jakékoliv jiné místnosti. V obývacím pokoji jej můžete mít jako neobvyklý TV stolek, který má zároveň dostatek místa pro všechny technické nezbytnosti. 

    Inspirujte se, jak ve svém domově optimalizovat úložné prostory

    Objevit více

    Najděte ten pravý TV stolek do obývacího pokoje

    Najděte ten pravý TV stolek do obývacího pokoje

    Skandinávské dekorace pro příjemnou a elegantní atmosféru

    Skandinávské dekorace pro příjemnou a elegantní atmosféru

    Vyberte si správnou lavici

    Vyberte si správnou lavici

    Zaostřeno na: Série úložného nábytku MARKSKEL

    Zaostřeno na: Série úložného nábytku MARKSKEL